NAŠA MISIJA

Našu misiju bismo najjednostavnije mogli da objasnimo sloganima #BeTheChange i #WearTheClothesThatMatter. Međutim ovo nisu samo naše lepo napisane reči već podrazumevaju niz akcija koje predstavljaju kamen temeljac na kojem želimo da izgradimo naš brend.

HeartCore se zvanično pridružio globalnom pokretu #FashionRevolution. Ujedno smo i prvi modni brend u Srbiji koji je predstavio transparentnost svog poslovanja. Važno nam je ko šije naše majice, ko im daje život, kakvi su uslovi rada naših krojačica. Važno nam je i da vi znate da iza naših majica stoji čitav tim mladih, posvećenih ljudi koji niti svoje ljubavi prema poslu i konce svoje divne energije i talenta ručno ušivaju u svaku HeartCore majicu.

Smatramo da je briga o mestu na kome živimo od velike važnosti i zato su naši proizvodi napravljeni od prirodnih, biorazgradivih materijala organskog porekla.

Takođe smatramo da je od mesta na kome živimo jedino važnije mestu u kojem živimo. Naša misija je ujedno i građenje svesti o važnosti mentalnog zdravlja i zato smo odlučili da 15% prihoda od svake prodate majice zajedno sa vama doniramo u organizacije i ustanove za mentalno zdravlje u Srbiji. Ovo je tema o kojoj ćemo vrlo otvoreno govoriti u cilju uklanjanja stigmi i rušenja tabua.